INFO CLOSE

Najneobičnije ostrvo.

Jedini trening centar na vodi na svetu

Splav od 500 kvm. Najbolja opremljen za cross treninge. Sun deck. Fit bar. 6m veštačka stena sa 5 staza. Odlične vibracije tokom treninga. Još bolje vibracije tokom vikend žurki.

Autom, biciklom, peške, gliserom ili jedrilicom, svejedno je. Čekamo vas.

Xteam Island

Bilo da tražite dinamično i jedinstveno mesto za trening, penjanje po steni, piće, sunčanje ili zabavu, XTEAM ISLAND je odličan izbor.
Pridružite se najboljim cross-treninzima i još boljoj ekipi na Novom Beogradu, ulica Nehruova, Savski kej.

text icon

TRENINZI UZ POGLED

XTEAMeri imaju privilegiju da uživaju vežbajući na svežem vazduhu uz fantastičan pogled na mirnu vodu i Most na Adi. Uz XTEAM članstvo ostvarićete i 30% popusta na piće iz bara, penjanje uz stenu i skijanje na vodi koje organizuje kluba RUSH.

text icon

360 RELAX ZONA

Vikendom vas očekuje bogat repertoar, od popodnevnih matinea i uživanja u suncu, do odličnih žurki kojima dočekujemo jutra.  Da li je u pitanju smoothy, kafa koja budi čula ili dobro italijansko vino, hladno pivo…izbor je vaš. Pratite blog i ne propustite odličnu zabavu.

text icon

XTEAM BUILDING

Za one fantastičnog duha, željne izazova i nesvakidašnjeg druženja, pripremili smo odlične XTEAM building programe koji uključuju više veština kroz nekoliko grupnih i pojedinačnih akcija. Aleksa Mašić, osnivač i trener, lično osmišljava i vodi svaki team building program.

text icon

OPEN BOX

Imate cilj, treba vam odličan prostor sa cross-opremom (dvoručni tegovi, jednoručni tegovi, medicinke, uvijače, rusko zvono, vratilo,

text icon

RENT AN ISLAND

Naše ostrvo može biti i vaše ostrvo, na dan, dva, na sat, dva….Jedinstven enterijer privlači pažnju i ostavlja utisak. Poslovna proslava ili tematska žurka, izložba ili predstava, bićete jedinstveni.

text icon

VEŠTAČKA STENA

6m visoka veštačka stena je zapravo jedan deo zida XTEAM ISLANDa. Ima 5 staza različite težine tako da u njoj mogu uživati i početnici i profesionalci.