text icon

Aleksa Mašić

GLAVNI TRENER I SUVLASNIK
Aleksa je oličenje osobe koja je ceo život posvetila pokretu. Iza sebe ima 15 godina profesionalnog bavljenja individualnim sportovima kao i 10 godina upravljanja sportskim udruženjima i programima, od rada sa decom do rada sa profesionalnim timovima. Diplomirani je menadžer u sportu, bivši prvak u skijanju na vodi, trener skijanja na vodi u Beogradu i SAD, osnivač Beogradskog kluba skijanja na vodi “Rush” kao i licenciran instruktor tenisa sa PTR američkom licencom. Takođe je i licencirani instruktor skijanja na snegu i strastveni zaljubljenik u najrazličitije ekstremne sportove.

Ukoliko ga pitate da li više voli vodu ili sneg, neće imati odgovor.

Aleksa je već 10 godina ponosni član Gorske službe spasavanja (GSS) koja okuplja najkvalitetnije dobrovoljce širom Srbije.

Kao idejni tvorac XTEAM trening centra i XTEAM ISLANDa veruje da je pokret a posebno funkcionalni pokret najefikasniji način da održite i unapredite svoj životni stil.

text icon

Nina Omrčen

POMOĆNI TRENER
Iako je svoje formalno visoko obrazovanje stekla u oblasti kostimografije, Nina ljubav prema sportu i pokretu gaji od malih nogu. Sedam godina je posvetila kik-boksu dok je 4 godine u oblasti funkcionalnih treninga. Njena mentalna i fizička snaga fascinira sve vežbače koji se nađu u grupama koje vodi Nina.

Član XTEAM-a od samog početka, Nina vas čeka kako u Basic tako i Performance terminima.

text icon

Maja Perović Lazarević

SUVLASNIK I STRUČNJAK ZA MARKETING I BIZNIS
Maja je profesionalac u marketingu i biznisu preko 10 godina. Master komunikologije i diplomirani ekonomista, jako veruje da bez posvećenosti zdravlju i zdravom telu, nema zdravog duha i da je pomeranje granica na svim nivoima jako bitno.

Vlasnik je Market Republic i Digital Quince i kroz svoje poslove uglavnom sarađuje sa kompanijama iz SAD, Velike Britanije i EU.

U XTEAM-u je od juna 2016. godine i zajedno sa Aleksom, posvećena je da XTEAM postane jedinstven lifestyle koncept koji u jednoj tački okuplja sve što ima veze sa zdravim navikama, sportom, ekstremnim sportovima, zdravom ishranom i sl.